Haderslev
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 30. juli 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 30. juli 2023

DR1

05:15  

Gift ved første blik USA XV (21:26)
Gift ved første blik USA XV (21:26) Det er den store beslutningsdag. De sidste otte uger har været en følelsesmæssig rutsjebanetur. Hvert par har tilbragt natten hver for sig. Nu skal de mødes og træffe den store beslutning: Skal de forblive sammen eller skal de skilles?

06:40  

Gift ved første blik USA XV (22:26)
Gift ved første blik USA XV (22:26) Fem måneder er gået siden parrenes beslutning om deres ægteskaber. Nu mødes de igen i studiet med værten Kevin Frazier. Hvor ser de tilbage på de otte intense uger, de tilbragte sammen? Hvad har de lært? Hvor er de nu? Og hvorfor må to af mændene skilles ad?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Kriminalkommissær Barnaby XVI (1)
Kriminalkommissær Barnaby XVI (1) Engelsk krimiserie fra 2014. (Midsomer Murders) "Spøgelsesjagt". John Barnaby får en ny højre hånd, kriminalassistent Charlie Nelson. Nelson kastes direkte ind i en gådefuld sag. En mand bliver dræbt med et antikt sværd under en spøgelsesjagt på et gammelt gods. Heldigvis tror hverken Barnaby eller Nelson på spøgelser, og snart går jagten på morderen ind. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nick Laughland.

DR2

06:05  

Bedre end Beckham
Bedre end Beckham Engelsk komediedrama fra 2002. (Bend It Like Beckham) Jess er af indisk familie, og hendes mor er stolt af at kunne lære sin datter om indisk madlavning, og hvad der ellers skal forberede hende på et forhåbentligt ikke for fjernt bryllup. Lidet aner mor, at Jess' billede på væggen af David Beckham ikke er romantisk, men nærer hendes drøm om at blive professionel fodboldspiller. Hendes boldøje opdages af Jules, som er spiller og introducerer hende til træneren Joe. Og mens karrieren sætter af, og mor koger, kommer romantikken alligevel ind i historien. Medvirkende: Parminder K. Nagra, Keira Knightley, Jonathan Rhys-Meyers m.fl. Instruktion: Gurinder Chadha.

08:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

06:00  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

06:10  

Sarah og And - Julelys
Sarah og And - Julelys

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hodja fra Pjort
Hodja fra Pjort Dansk animationsfilm fra 2018. Hodja vil ud og se den store verden. Men hans far vil have ham til at føre familiens skrædderforretning videre. Hodja får sit ønske opfyldt, da en gammel tæppehandler forærer ham et flyvende tæppe af den gamle glemsomme tæppehandler El Faza mod at han bringer den gamles lille barnebarn, Diamant, med tilbage til Pjort. Hodja kommer på det helt store eventyr med sin bedste ven geden Raya. Hodja får svært ved at at finde El Fazas lille barnebarn og redder kun livet, fordi han får hjælp af storbypigen Smaragd. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Produktion: M&M Productions.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:40  

Danske Vidundere: Æbelø
Danske Vidundere: Æbelø I Danmark er der kun et sted, hvor man kan opleve det fænomen, at to øer hænger sammen via en navlestreng, og det er her på Æbelø, som ligger i et slags mini-vadehav 3.5 kilometer nord for Bogense på Fyn. Æbelø er helt speciel med sin unikke facon: Sten, grus og sand føres hele tiden rundt om øen og aflejres i en tange på øens sydlige del, og derfor har Æbelø denne helt specielle facon. Men den lille fredfyldte ø, som man kun kan komme til ved enten at sejle eller gå derover, gemmer også på andre interessante oplevelser: Ann Marker går en tur til Æbelø for at se på det specielle fænomen, at skoven falder i havet - bøgeskoven på øens nordlige skrænter står nemlig plantet med rødderne i Æbelø-ler, som skrider ud i store plamager og trækker skoven med sig i faldet. På turen rundt får Ann Marker også besøg af Kirsten Omø, hvis forældre var bestyrere på øen i 1950erne, og hun kan fortælle om, hvordan det var at være teenager og bo så isoleret fra omverdenen uden tv og computer, men med ensomme naboer, som gik og drømte om at få sig både kæreste og klaver. Sendt første gang 10.04.07.

10:00  

Bo gratis med Søren Vester
Bo gratis med Søren Vester Dansk dokumentar fra 2022. Vi danskere bruger tusindvis af kroner hver måned på at bo. Men hvad nu, hvis du kunne bo gratis og få mere frihed i dit liv? Søren Vester besøger danskere, der tager utraditionelle metoder i brug og bor uden husleje, gæld og renter. Og han samler deres opskrifter på at bo gratis. Fra tinyhouse til slot. Vært: Søren Vester, designer.

11:00  

Den frosne planet II (1:6) Frosne verdener
Den frosne planet II (1:6) Frosne verdener Naturserie fra BBC fra 2023. (Frozen Planet II) I dette afsnit går turen fra Antarktis, hvor temperaturerne kan komme ned på minus 80 grader, til Grønland, hvor klimaforandringer smelter indlandsisen hurtigere end nogensinde før. På Sydpolen skal kejserpingvin-ungerne lære at klare sig selv efter deres forældre har forladt dem. På Centralasiens stepper bor Pallas' kat, verdens mest gnavne kat med meget korte ben. Og så møder vi spækhuggere, sibiriske tigre, moskusokser, klapmyds-sæler og isbjørne.

DR2
TVR

09:00  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:20  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:50  

Pax' jordiske eventyr (10:10)
Pax' jordiske eventyr (10:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne dame. Pax slider på løbebåndet, er skyld i overproduktion af mælk på fabrikken og bliver fanget i en indkøbsvogn. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:05  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

10:20  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

10:30  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

10:45  

Cirkus Summarum 2021
Cirkus Summarum 2021 Cirkus Summarum tager i år ind i drømmenes verden. Tag med på besøg i Kristian, Rosa, Oda Omvendt, Hr. Skæg, Onkel Reje og Motor Milles drømme. Dine helte fra Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi. Det bliver både sjovt, og en lille smule uhyggeligt.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Hu Hej Vilde Dyr: Står pandaen på hovedet og tisser? (7:8)
Hu Hej Vilde Dyr: Står pandaen på hovedet og tisser? (7:8) Står pandaen på hovedet og tisser? Og drikker en fugleedderkop sit bytte? Det er noget af det Felix Smith, Christopher Læssø, Tina Müller og Kristian Gintberg skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Felix Smith er både venner med hunde og elefanter. Christoper Læssø kalder sig selv for en kattemand. Men hvor gode er de til at sige dyrelyde? Til at fange fisk? Og til at samle dyrefoder i finalen?

13:15  

Columbo: Mord efter noder
Columbo: Mord efter noder Amerikansk krimi fra 2000. (Columbo: Murder with Too Many Notes) Den berømte filmkomponist Findlay Crawford har en hemmelighed. Hans største succes er ikke skrevet af ham selv, men af hans unge assistent Gabriel McEnery. Nu truer McEnery med at trække sig ud af samarbejdet. Det koster ham livet, for Crawford er bange for at blive afsløret. Det bliver han måske alligevel. For detektiven, der sættes på sagen, er nemlig ingen ringere end - Columbo.

14:45  

Ud og stjæle heste
Ud og stjæle heste Prisvindende norsk spillefilm fra 2019. Den aldrende Trond glæder sig til at fejre nytår alene i en hytte i Norge, da han støder ind i en mand, som han kendte for 50 år siden. Trond mindes dén sommer, hvor alting ændrede sig, og hvor han mødte kvinden i sit liv, som hans far også havde udset sig til sin hustru. Filmen er baseret på den prisbelønnede Per Pettersons bestseller af samme navn. Medvirkende: Danica Curcic, Stellan Skarsgård, Tobias Santelmann m.fl. Manuskript og instruktion: Hans Petter Moland.

DR2

12:00  

Sådan opdrager du dit barn - hvor svært kan det være?
Sådan opdrager du dit barn - hvor svært kan det være? Dansk reportage fra 2018 For få generationer siden var opdragelse en helt almindelig og naturlig ting, men i dag er opdragelse blevet til en videnskab. I denne udsendelse undersøger komikeren Torben Chris, far til to, uddannet folkeskolelærer og tidligere pædagogmedhjælper, hvad der er op og ned i junglen af gode råd om børneopdragelse. Vil det lykkedes Torben Chris igen at gøre det overskueligt at være forældre uden dårlig samvittighed? Sendt første gang 03.03.2018

13:00  

Feldthaus & Bagger taber masken (2:4)
Feldthaus & Bagger taber masken (2:4) Feldthaus og Bagger skal ruge helt urimeligt svære råvarer i deres strik - for eksempel hundehår! Uret tikker, og når de overhovedet at blive færdige? Undervejs kæmper Christine mod hidsige myg og Lærke får sved på panden. Danmarks største strikkerebel og strikdesigner, Lærke Bagger, og Danmarks mest kendte livsstilsekspert og i øvrigt passionerede hobbystrikker, Christine Feldthaus, tager til Grønland.

13:30  

Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze
Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen.

14:00  

Til gudstjeneste
Til gudstjeneste Tag til gudstjeneste sammen med Sofie Østergaard. Hver søndag besøger Sofie en kirke et sted i Danmark, og i selskab med en særlig gæst tager hun plads på kirkebænken. Sammen med præsten taler de om forholdet til tro og eksistens og om det at være til gudstjeneste.

14:00  

Møntkup for millioner (1:3)
Møntkup for millioner (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Guldfeber) I det svenske Kongelige Møntkabinets boks findes der en gylden skat, en af de fineste i verden. Værdi 25 milliarder svenske kroner. Men så opdages det, at mange af de mest værdifulde mønter er forsvundet. Snart er museets øverste chef mistænkt. Forbrydelsen tager os med ind i en lille, lukket, eksklusiv verden blandt samlere og handlere. Hvad er der egentlig foregået?

TVR

12:35  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)

12:50  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Ildar vil gerne hænge på Heltenes væg, men kømper med at finde på en god heltegerning. Og Kine og Ener bruger en klonekanon til at stjæle kage på lærerværelset.

13:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

13:55  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

14:05  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

14:20  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

14:35  

Quizdyrene II (8) - Araen Sugar
Quizdyrene II (8) - Araen Sugar Hvad ved dyrene om de andre dyr? Dagens quizdyr er en gammel kending. Det er nemlig araen Sugar, som allerede har været med i quizdyrene en gang før. Den gang fik han et enkelt flot point og var meget tilfreds med både det og sin præmie. Siden dengang har Sugar fået sig en kæreste, som hedder Honey. Nu vil Sugar gerne stille op i Quizdyrene igen, for at vise Honey hvor god han er til at quizze. Spørgsmålet er om Sugar ved nok om aber til at imponere Honey? Og om han ender med flere point end sidste gang han var med i Quizdyrene.

14:50  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

14:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

16:45  

Peitersen og Nordvestpassagen (1:4)
Peitersen og Nordvestpassagen (1:4) Dansk reportage fra 2018 I århundreder har mennesket søgt efter en nordlig sejlrute mellem Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest. Hundredevis af søfolk er gået tabt i forsøget på at finde "Nordvestpassagen". I fire programmer begiver eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe sig ud i et af klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen igennem den sagnomspundne passage. I første program følger vi de tre venners sejlads op langs den grønlandske vestkyst, og allerede kort efter afgang viser den arktiske natur sit barske ansigt. Sendt første gang 11.01.2018

17:15  

Hjemmefronten II (4:6)
Hjemmefronten II (4:6) Britisk dramaserie fra 2017. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

15:00  

Husker du... 2000
Husker du... 2000 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2000 kan man tjene milliarder på den rigtige ide til en hjemmeside. De danske dotcom-pionerer stormer frem, mens aktierne stiger og stiger, men rundt om hjørnet lurer katastrofen. Imens forsøger danskerne at få deres 28K modem til at makke ret hjemme i stuen, Farums pensionister tager til Grand Canaria på kommunens regning, Perkerspillet hitter, og syv guldfisk dør i Kolding. Sendt første gang 15.09.2015

15:45  

Nøgen
Nøgen 1964. Skuespil om menneskets masker og løgnen, vi altid bærer med os. Medvirkende: Lily Weiding, Erik Mørk, Erling Schrøder, Søren Elung Jensen, Joen Bille. Instruktion: Inge Hvid Møller.

17:05  

Pigebørn
Pigebørn Amerikansk drama fra 1994. (Little Women) Fire søstre med stærke bånd til hinanden vokser op hos deres mor i New England, mens deres far kæmper ved fronten i den amerikanske borgerkrig. Mens søstrene udvikler sig fra piger til unge kvinder, står de over for mange valg. Den udadvendte Jo drømmer om at blive forfatter, og med sin mors støtte sætter hun en dag kurs mod nye eventyr i New York. Medvirkende: Winona Ryder, Gabriel Byrne, Trini Alvarado m.fl. Instruktion: Gillian Armstrong.

TVR

15:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:25  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Svend lærer for meget
Karlas Fantalastiske Klasse - Svend lærer for meget Svend forklarer Karla, at hans hoved vokser, hver gang han lærer noget nyt. Karla bliver meget nysgerrig. Hvor stort kan det mon blive?

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder egernene + Vovserne redder en kænguru

16:50  

Bamselægen - Bamseorm og brækket ben (4)
Bamselægen - Bamseorm og brækket ben (4) Olivia kommer ind på Bamselægens hospital, fordi det klør rigtig meget i bamsens numse. Sandra kan ved hjælp af en rulle tape konstatere, at bamsen har børneorm. Både Kristine og alle de andre bamser derhjemme skal have medicin. Bagefter hjælper Olivia med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med et brækket ben og skal have taget gipsen af.

17:13  

Dansemix: Ramasjang Redder - Så et frø
Dansemix: Ramasjang Redder - Så et frø Denne gang er det Hestens tur til at svinge hofterne til 'Så et frø" fra Ramasjang Redder Sommerfuglene. Hesten redder sommerfuglene på bedste vis ved at så frø, danse en plante der vokser op mod solen og selvfølgelig en sommerfugl!

17:16  

Tegnetrix: Et farverigt næsehorn!
Tegnetrix: Et farverigt næsehorn! Biblioteket er gråt og kedeligt! Det skal der laves om på. Derfor tager Ramasjangs mystiske tegner afsted for at gøre biblioteket ekstra farverigt. Det bliver til et flot maleri med inspiration fra 'Otto er et næsehorn'.

17:20  

Vennerne og det grønne lys 2 (2:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (2:20) Vennerne prøver at få ringen af, men den sidder virkelig godt fast. På lægekontoret forsøger Jakob at finde ud af, hvad Buster fejler, men pludselig kommer Kirsten.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 2 (3:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (3:20) Anders har glædet sig til at game alene med Hugo. Men Hugo slæber Buster med. Mens drengene spiller, lyser ringen op, og der sker mærkelige ting med Anders.

17:40  

Vennerne og det grønne lys 2 (4:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (4:20) Ringen giver Anders superkræfter, så han kan flytte ting ved at tænke på dem. Vennerne er oppe at køre, men så kommer lede Lukas og hans venner og vil overtage shelterpladsen.

17:52  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Spis med Nigella (1:6)
Spis med Nigella (1:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang præsenterer retter, der er både nemme at lave, lækre og hurtige. Smag med, når hun serverer avocadotoast med radiser, thailandsk nudelret med kanel og rejer og saftigt lammekød.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Dyrenes rige II (6:6)
Dyrenes rige II (6:6) BBC-naturserie fra 2021. (Dynasties II) I Atlasbjergene i Marokko udspiller der sig nogle voldsomme magtkampe blandt en gruppe makakaber. Den gamle alfahan er væk. Og hans trone skal overtages af en anden. Der er ti hanner, der kæmper om førerpositionen. Vinderen bliver den nye hersker. En stærk, men uerfaren han. Han bliver kaldt Mac. Men sejren er kun begyndelsen. Nu skal han holde på magten og opbygge sit eget familiedynasti, og det bliver hans livs største udfordring.

20:00  

Anne og Anders i Canada - Træmænd og totempæle
Anne og Anders i Canada - Træmænd og totempæle Anne og Anders begynder deres rejse på tværs af Canada på landets yderste vestkyst i British Columbia. Her har de enorme skove gennem tiden lokket skovhuggere og eventyrer til fra hele verden, også Anders' egen morfar. I den lille by Powell River oplever Anne og Anders også konsekvenserne af Canadas mørkeste historiske kapitel, når de møder Lynn og Phillip som er en del af landets mange oprindelige befolkningsgrupper.

DR2

19:00  

Historien om Menneskehjernen (3:10)
Historien om Menneskehjernen (3:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode handler om hukommelsen. Hvorfor er det ofte sådan, at to mennesker har helt forskellige erindringer om den selvsamme begivenhed? Hvad kan dyr huske? Hvad er forskellen på motorisk, faktuel og episodisk hukommelse? Hvilken farve var Johnny Reimars sportsvogn i 1964? Hvilken indflydelse har hukommelse og erindring fra barndommen på, hvilke mennesker vi bliver? Og hvem har som de eneste i hele verden vundet millionen i TV-quizzen "Hvem vil være millionær?" to gange?

19:30  

Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid
Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid Madrid er på mange måder en overset storby i Europa, mener verdensdamerne. Det vil de forsøge at ændre på med deres besøg i den spanske hovedstad, hvor de oplever flamencodans på tætteste hold, svinger saksen hos en kappeskrædder og går uden om byens største museer for i stedet at stifte bekendtskab med kunstmaleren Joaquin Sorolla, Spaniens svar på den danske Skagensmaler, Krøyer.

19:30  

Verdensdamerne - Farvefyrværkeri og fedtede frølår i Paris
Verdensdamerne - Farvefyrværkeri og fedtede frølår i Paris Verdensdamerne er særdeles velbevandrede i Paris. De springer alle de velkendte turistattraktioner over og finder i stedet frem til et relativt ukendt museum, et spritnyt mode-galleri og nogle helt unikke, gamle passager for at opleve kunst og kultur i Paris.

20:00  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (2:4) Sirenen
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (2:4) Sirenen Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) Da nøgenbilleder af Marilyn dukker op i 1952, frygter alle, at hendes spirende filmkarriere er slut. Men Marilyn var sin tids Kim Kardashian. Hun bruger skandalen til sin fordel og kickstarter en holdningsændring til kvinders seksualitet. Professionelt afslører hun et unikt komedietalent i bl.a. Gentlemen foretrækker blondiner og bruger sin nye stjernestatus til at kæmpe for ligeløn.

20:45  

Soundtrack Service med Han Duo - musik fra TV-serier
Soundtrack Service med Han Duo - musik fra TV-serier Elias Eliot & Jacob Ege Hinchely fra Han Duo præsenterer de bedste hits fra TV-serier spillet af DR Symfoniorkestret.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Emma og hendes katte-robot kommer i vanskeligheder, da de ankommer uforberedt til en ny opgave.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn De mesterlige monsterbørn ønsker ikke at konfrontere Dracula i åben krig. Men denne kamp kan de ikke løbe fra.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

21:35  

Vigil - Døden i dybet (2:6)
Vigil - Døden i dybet (2:6) Britisk thrillerserie fra 2021. Ubådens reaktornødstop truer med at få alvorlige følger. Forvirringen gør ikke Amys efterforskning lettere, og samtidig bliver hun modarbejdet af næsten alle ombord. Inde på land bliver det klart, at nogen vil gå langt for at få fingre i det usb-stik, som Kirsten fandt på Burkes værelse.

22:35  

Stella Blómkvist II: Mordet ved hytten (1:2)
Stella Blómkvist II: Mordet ved hytten (1:2) Islandsk krimiserie fra 2021. Statsminister Dagbjört bliver udsat for et attentatforsøg. Myndighederne gennemsøger Island for at finde de skyldige. Meget mod sin vilje bliver Stella trukket ind i sagen.

23:20  

Stella Blómkvist II: Mordet ved hytten (2:2)
Stella Blómkvist II: Mordet ved hytten (2:2) Islandsk krimiserie fra 2021. Dagbjört har magtfulde modstandere, og både Stella og Gunna må flygte for at redde deres liv. Stella tvinges til at opsøge nogle gamle fjender for at finde ud af, hvem der stod bag attentatforsøget mod Dagbjört.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz: Med fadøl og spøgelser
Den klassiske musikquiz: Med fadøl og spøgelser I hvilket populært tv-show faldt Victor Borge i søvn, mens han spillede Beethovens Måneskinssonaten? Og hvad døde Schubert af? Det er noget af det Phillip Faber tester Frederik Cilius og Mathias Hammer i. Til at hjælpe sig har de Soo-Kyung Hong, Katrine Gislinge, Tanja Zapolski og Søren Schauser. Musikken leveres af Ensemble MidtVest.

21:00  

Den klassiske musikquiz: Med skildpadde og skihop
Den klassiske musikquiz: Med skildpadde og skihop I hvilken film barberer Charles Chaplin til Brahms? Og hvilken dirigent døde af at dirigere? Det er noget af det Frederik Cilius og Mathias Hammer finder ud af i selskab med Jakob Weber, Isabella Hübener, Teresa La Cour og Søren Schauser. Phillip Faber tester endnu en gang de to holds musikalske viden i vanvittige runder, når deltagerne skal genkende musik alene ud fra dirigentens fagter, finde frem til musik ud fra bare en enkelt tone og gennemskue musik der bliver spillet baglæns af DR SymfoniOrkestret.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Honningland
Honningland Oscarnomineret nordmakedonsk dokumentar fra 2019. (Honeyland) Hatidze synger for de vilde bier. Hun er én af de sidste biavlere i sin slægt. Højt oppe på en skrænt i en bjergrig del af Nordmakedonien henter hun deres honning, så hun kan sælge den i små portioner i byen fire timers gang væk. Hun bor med sin mor i en lille landsby uden el eller rindende vand. Da en nomadefamilie flytter ind ved siden af, bliver deres levebrød truet. Hatidze har et åbent sind, men konflikten mellem natur og mennesker lurer.

23:40  

Top Gear - Toppen af Formel 1
Top Gear - Toppen af Formel 1 Britisk underholdningsprogram fra 2021. Freddie, Chris og Paddy drager afsted til det britiske Grand Prix sammen med tre af Formel 1's bedste kørere. Paddy fejrer den legendariske James Bond-stuntman Eddie Kidd.

TVR
DR1

00:10  

Columbo: Af jord er du kommet
Columbo: Af jord er du kommet Amerikansk krimi fra 1998. (Columbo: Ashes to Ashes) Tv-sladdertanten Verity Chandler har opsporet en beskidt hemmelighed, der kan smadre Hollywoodbedemanden Eric Princes blomstrende forretning. Veritys trusler koster hende en tur i Princes krematorieovn, og kriminalkommissær Columbo får til opgave at opklare sagen. Men hvordan afslører man en morder, når liget er gået op i røg?

01:35  

Rebecka Martinsson: Advarselstrekanten
Rebecka Martinsson: Advarselstrekanten Svensk krimi fra 2020 efter Åsa Larssons romaner. (Rebecka Martinsson: Varningstriangeln) En kvinde og et spædbarn findes døde i en bil efter en nat med kraftigt snefald. Kvindet har fået et slag i hovedet, og barnet er frosset ihjel. Da Rebecka tager ud til gerningsstedet, gør hun en afgørende opdagelse i sneen.

03:00  

Anna Lin har det fint: Jeg håber de fatter det
Anna Lin har det fint: Jeg håber de fatter det Terapiforløbet er snart slut og Anna har sat sig for at konfrontere sine veninder og for første gang fortælle dem, hvordan hun egentlig har det. Men lykkes det hende at vise ægte sårbarhed? Og vil hendes veninder forstå, at det ikke er en kritik, men en måde at række ud efter dem på?

03:35  

Antikkrejlerne XXIII (6:25)
Antikkrejlerne XXIII (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:45  

Det fantastiske byliv II (1:6) København
Det fantastiske byliv II (1:6) København Canadisk dokumentarserie fra 2018. (The Life-Sized City) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Mikaels egen hjemby, København, møder han folk, som arbejder på at gøre hovedstaden til den bedste by at leve i.

01:35  

Hemmelige bunkeranlæg (1:2) - Beton mod bomber
Hemmelige bunkeranlæg (1:2) - Beton mod bomber Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) De blev bygget for at beskytte mod fjenders angreb og atomkrig. Bunkere - forladte og forfaldne monumenter til minde om Europas konflikter og Den kolde Krig. Her udforskes fire bunkere fra før Anden Verdenskrig: Churchills i London, Keroman i Frankrig, Franzensfeste i Italien og Ostwall i Polen.

02:30  

Vilde vinyler - historien om A&M Records (1:2)
Vilde vinyler - historien om A&M Records (1:2) Amerikansk musikdokumentarserie fra 2022. (Mr. A & Mr. M: The Story of A&M Records) De skabte magi. I begyndelsen af 1960'erne grundlagde musikeren Herb Alpert og forretningsmanden Jerry Moss pladeselskabet A&M Records i en garage i Hollywood. Og på kort tid voksede det til at omfatte store stjerner som Joe Cocker, Carole King, The Police, Supertramp, The Carpenters og Janet Jackson.

03:20  

Vilde vinyler - historien om A&M Records (2:2)
Vilde vinyler - historien om A&M Records (2:2) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Mr. A & Mr. M: The Story Of A&M Records) I begyndelsen af 1970'erne ændrer musikbranchen sig. Nye genre som rock træder ind på scenen. For at følge med tiden skriver Herb Alpert og Jerry Moss kontrakt med The Police, Styx, Supertramp og Janet Jackson. Efter at have solgt virksomheden i 1989, ser Herb og Jerry tilbage på deres karriere og venskab.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HADERSLEV.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0724003239